Muz's FotoPage
Muzahar
By: Muzahar Mohd Mukhtar

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 27-Mar-2007 12:00 Email | Share | | Bookmark
Pameran Usahawan Glokal @ PWTC

 
 
 
View all 12 photos...
Promote maraliner dekat pameran usahawan glokal. Kami join venture ngan MMU kongsi booth lagi.Dato Najib TPM mai rasmi. Yang beshnya, prepare gempaq gila, tapi bila Najib maii booth kamii...........dia kata " Lain kali laahh yea'' hahaha frust giler siot...Baru tau bukan senang jadi TPM banyak kerja gamakknnyaaa

utk yati, kalau ko baca post ni , minta maaf laa sbb tak dapat nak post lagi pasai aku kena tagged tuu...aku sendiri tatau benda apa pelik kat aku nih..Tapi aku janji aku akan post menatang tag tuuuu ....Adiosss


Sunday, 18-Feb-2007 12:00 Email | Share | | Bookmark
Wedding Suraya

 
 
 
View all 13 photos...
Suraya ni bukan kawan aku pun..kawan si MKA just jadi driver jerkk gi sana utk bawak MKA n awek dia ke sana ...lepas tu gi putrajaya jenjalan sketttt



Monday, 25-Dec-2006 02:27 Email | Share | | Bookmark
Bob Fadzuan Kawin

 
 
 
View all 8 photos...
Kenduri Fadzuan Arbain & Siti Norhidayah Binti Mohd Yusof

25/12/2006
SS 15 Subang Jaya

P/S : Jeles giler tgk mamat ni dah kawin...hehehe selamat pengantin baru bob




Wednesday, 1-Nov-2006 17:10 Email | Share | | Bookmark
Happy 25th Birthday

dah suku abad aku ni
wif my bro family
 
View all 5 photos...
Birthday aku patutnya 30hb Oct ....tapi abg aku buat join celebration ngan anak buah aku Nur Ardini yang bday dia 1hb Nov ...dekat2 laa tu sambut skali jerkk laa save budget kek pun share


Friday, 27-Oct-2006 12:00 Email | Share | | Bookmark
nothing to do after raya..chill out

celebrity fitness ...gurney plaza
Nice club gurney plaza..treadmill facing seaview l
running on treadmill to heaven
View all 10 photos...
aku boring time raya member sumer takde....dah jemu jalan sana jalan sini beraya umah sedara mara ...so aku pi penang... naik ferri n bas ....benda yg dah lama aku x buat....aku pi gurney plaza..p celebrity fitness sana...lama x workout ...nasib baik club manager kasi aku masuk ...sbb membership aku one club jerkk kat subang parade.....


[<<  <  [1]  2  3  4  5  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net